dimecres, 21 d’octubre del 2009

Un conveni signat entre Bocca, ASDI i “la Caixa” permetrà posar en marxa sessions de discoteca per a persones amb discapacitat intel·lectual

Sant Cugat del Vallès. Gràcies a la signatura d’aquest conveni, se celebrarà, l’últim diumenge de cada mes, de 17:30 h a 20:30 h una sessió de discoteca per a persones amb discapacitat intel·lectual al Bocca Restaurant & Club.
La discoteca comptarà amb tots els serveis: disc-jockey, cambrers, begudes sense alcohol, guarda-roba i porter. El preu serà de 8€ (7€ en concepte d’entrada amb consumició il·limitada i 1€ en concepte de donatiu a ASDI).
L’associació ASDI s’encarrega d’aportar monitors/es i 1 coordinador/a per oferir el suport necessari adaptat a cada cas, a les persones que vagin a la discoteca, i facilitar la relació entre les persones assistents, promoure el ball en les persones que tenen més dificultat.
L’Ajuntament subvenciona el cost de la contractació dels monitors i de la coordinadora de la discoteca.
L’associació de voluntaris de “la Caixa” ofereix un servei de transport per a totes les persones que desitgin assistir a la discoteca. El transport es farà en 2 vehicles:
- 1 vehicle adaptat que sortirà de l’estació de FGC de Valldoreix a les 17:00 h. i tornarà a les 20:15 h
- 1 autocar que sortirà de l’estació de FGC de Sant Cugat c/ Andana a les 17:00 h. i tornarà a les 20:15 h
L’associació de voluntaris de “la Caixa” aportarà, sempre que hi hagi voluntaris disponibles, persones que acompanyaran dins l’autocar les persones assistents a la discoteca.