dijous, 15 d’octubre del 2009

Clou amb èxit el curs Màrqueting efectiu en temps de crisi

Sant Quirze del Vallès. Aquest dimarts 13 d’octubre s’ha celebrat la cloenda del curs Màrqueting efectiu en temps de crisi adreçat a persones emprenedores amb una idea de negoci i a empreses de recent creació, amb l’objectiu d’assolir les eines i els criteris per desenvolupar un màrqueting efectiu en temps de crisi.
Aquesta edició ha comptat amb la participació d’una desena de persones, totes elles veïnes de Sant Quirze, que han manifestat la seva satisfacció pel desenvolupament d’aquesta iniciativa impulsada per l’Ajuntament.
El curs s’emmarca al programa "SQViu l’Empresa", impulsat des del Centre de Desenvolupament Econòmic Can Barra de l’Ajuntament de Sant Quirze, que ofereix un ventall de formació estable a emprenedors, empresaris i comerciants amb l’objectiu de fer front als processos de canvi tecnològic, econòmic i social que es produeixen en la nova societat del coneixement i així garantir la competitivitat de les nostres empreses i la promoció professional.
La tinent d’alcaldia de Promoció Econòmica, Àngels Ponsa, es mostrava ‘molt satisfeta del resultat d’aquests cursos que, ara més que mai, donen aire al teixit productiu emergent del municipi i aporten competitivitat’.