dijous, 15 d’octubre del 2009

Els aparcaments de Torre Blanca i Doctor Galtés s'incorporen al sistema d'aparcament gratuït per als clients del comerç local

Sant Cugat del Vallès. D’aquesta manera, la Federació de Comerciants tindrà un descompte del 55% a l’hora de comprar tiquets d’aparcament. Així, els comerciants tindran més facilitats per oferir hores gratuïtes d’aparcament als seus clients, que poden acumular fins un màxim de dues hores gratuïtes.
El regidor de Comerç, Josep Romero, destaca que la iniciativa “té la intenció de facilitar la mobilitat urbana i, sobretot, promocionar el comerç local. Volem facilitar al màxim les compres als comerços de Sant Cugat”.
D’altra banda, el president de la Federació de Comerciants de Sant Cugat, Josep Lluís Galvany, ha explicar que l’any passat “es van oferir entre 25.000 i 30.000 hores d’aparcament gratuïtes als clients”.
Finalment, el representant de l’empresa APCOA Parquing -gestionadora dels pàrquings-, Jorge López, afirma que “una de les apostes de la nostra empresa és consolidar-nos a Sant Cugat. Per nosaltres també és un acord beneficiós”.