divendres, 2 d’octubre del 2009

El camp de futbol dels Merinals tindrà gespa artificial i uns vestidors més amplis

Sabadell. La remodelació del camp de futbol dels Merinals fa un pas més.Entre les actuacions que s’hi duran a terme en la millora d’aquest camp, està la substitució del terreny de joc actual, que és de sauló, per una superfície de gespa artificial. També es construirà un nou camp de futbol, de gespa artificial, de futbol 7, s’edificarà una zona de graderies, a més de l’ampliació dels vestidors d’aquest equipament esportiu, que el dotarà de més espais, com ara una sala de reunions i despatxos.
Aquest camp de futbol està situat al carrer de La Palma i dóna servei als barris d’Arraona - els Merinals. Les instal·lacions les utilitzen diversos equips de la ciutat. En els darrers anys, el camp dels Merinals ha viscut nombroses millores, com la col·locació d’un nou tancament perimetral, la construcció d’un mòdul de magatzem, la millora de l’enllumenat o la instal·lació d’un sistema de megafonia, entre d’altres.
La dignificació i millora dels camps de futbol i d’altres instal·lacions esportives, l’esforç per a un correcte manteniment i l’impuls a nous equipaments com el Complex Esportiu Sabadell Olímpia, la Pista Coberta d’Atletisme de Catalunya o els nous pavellons del sud i del nord formen part de la voluntat de l’Ajuntament per convertir Sabadell en una ciutat de referència en l’àmbit esportiu.