dilluns, 26 d’octubre del 2009

Els més menuts, grans protagonistes de la Festa Castanyera i la Mostra de Moniatos

Palau-solità i Plegamans. Els nens i nenes del municpi van ser els grans protagonistes en la XV Festa Castanyera i la XIV Mostra de Moniatos Disfressats que van celebrar-se dissabte a la tarda a la plaça de Ca l’Estruch. Allà s’hi van mostrar centenars de moniatos caracteritzats amb els més diversos motius per part dels alumnes de les diverses escoles del municipi.
Tothom qui va acostar-s’hi va poder admirar l’espectacular univers de moniatos ideat i creat pels nens i les nenes del municipi. A banda dels moniatos, la creativitat va inundar la plaça gràcies també al Taller de Titelles de Teia Moner. A més, els més menuts, i d’altres no tan joves, van ballar i saltar de valent amb la festa d’animació que va muntar el grup Yakumba.
I, com no podia ser d’una altra manera, hi va haver castanyes torrades i moscatell per a tothom. En total, es van repartir 200kg de castanyes. La gent congregada a la plaça se las va cruspir convenientment regades amb uns 40 litres de moscatell.
Aquesta gran festa popular de tardor, que va gaudir d’una jornada amb un temps gairebé estival, va ser organitzada per les AMPA de les diverses escoles, el Grup la Gresca i la Comissió de Festes, amb el suport de la regidoria de Cultura i Festes.