dimarts, 20 d’octubre del 2009

Presentació del llibre “Ripollet i els arbres”

Ripollet. El proper dimecres, 28 d’octubre, a les 19.30 hores, tindrà lloc al Centre Cultural la presentació de la publicació "Ripollet i els arbres", editada per la Regidoria de Medi Ambient, la Casa Natura i l’Agrupació Ripollet Natura.
Després de les anteriors publicacions sobre els arbres del municipi: "Retalls, els arbres de Ripollet" i "Caducs, els arbres de Ripollet", apareix una tercera part d'aquestes edicions destinades ara a parlar dels beneficis que proporcionen aquests éssers vius en la nostra vida a la ciutat.
L'objectiu d'aquestes publicacions, i en especial d'aquesta darrera, és constituir una eina per a l'educació ambiental al municipi. D'aquesta manera els ciutadans i ciutadanes aprenen nous arguments pel respecte i la valoració del nostre patrimoni natural.
En aquest llibret es troba la història del patrimoni verd, com funcionen els arbres i com el seu metabolisme ens ajuda també a nosaltres i de quina manera ho fan, què cal tenir en compte per a decidir l'espècie correcta segons l'espai de ciutat que ha d'ocupar cada exemplar, quins són els moments més espectaculars que ens regala cada espècie del poble i finalment com viuen els ciutadans de Ripollet els seus arbres.