dimecres, 21 d’octubre del 2009

La Policia Municipal deté un jove com a presumpte autor de pintades, que podria ser responsable de desperfectes a 13 vehicles i 2 façanes

Sabadell. Aquesta matinada, agents de la Policia Municipal han detingut un jove per realitzar pintades no autoritzades i que podria estar relacionat amb desperfectes a vehicles i façanes. El agents l’han agafat in fraganti pintant un vehicle juntament amb una altra persona. Amb una inspecció per la zona, han trobat fins a 12 vehicles més amb danys similars i també pintades a dues façanes. Després d’arrestar el jove, veí de Sabadell i nascut el 1986, la Policia Municipal ha obert diligències per un presumpte delicte de danys i, posteriorment, ha posat el detingut a disposició de Mossos d’Esquadra.
Els fets s’han produït entre les 4 i les 5 de la matinada quan agents del cos local han detectat, durant la patrulla, dos joves al carrer de Marqués de Comillas. La seva actitud era estranya tot i que en aquell moment no s’ha detectat cap comportament delictiu. Poc després, la patrulla ha tornat a veure totes dues persones a un solar situat entre els carrers de Blasco de Garay i de Fèlix Amat. Llavors estaven pintant un vehicle. En veure’s sorpresos per la Policia, un dels joves ha marxat del lloc i l’altre ha estat detingut. Amb l’arrest, els agents s’han incautat de 2 pots de pintura tipus spray.
Després de fer una inspecció per la zona, s’han pogut detectat signes evidents que, amb el mateix tipus de pintades, s’havien produït desperfectes a 12 vehicles més, a la façana d’un edifici i a la porta d’entrada d’un aparcament.
Un cop feta la inspecció, s’ha procedit, tal i com és habitual, a elaborar la relació de vehicles i immobles afectats i també a posar en coneixement dels propietaris els desperfectes per tal que, si és el seu desig, puguin fer la denúncia corresponent.