divendres, 2 d’octubre de 2009

Les inscripcions als cursos d’informàtica gratuïts que ofereix l’Ajuntament de Castellar seran obertes del 5 al 15 d’octubre

Castellar del Vallès. Les inscripcions per participar els cursos d’informàtica al teu abast que organitza l’Ajuntament es podran formalitzar entre 5 i el 15 d’octubre. Per inscriure’s a aquests cursos, que són gratuïts, és indispensable estar empadronat a Castellar del Vallès, ser major de 16 anys i registrar la sol·licitud al Servei d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament (Passeig de Tolrà, 1). Aquesta nova edició dels cursos d’informàtica al teu abast s’iniciarà el proper dimarts dia 20 d’octubre, i es podrà realitzar en horari de matí (de 9.15 a 12.15 h), tarda (de 15 a 18 h) o vespre (de 19 a 22 h).
La inscripció es realitzarà per ordre de presentació al registre d’entrada, i tindran prioritat aquelles persones que no hagin fet mai aquesta modalitat de curs. El llistat de persones admeses es publicarà al web municipal a partir del dia 16 d’octubre, especificant el número de registre de sol·licitud.
Cal assenyalar, a més, que als sol·licitants que hagin facilitat el seu correu electrònic, se’ls comunicarà la seva acceptació per aquest mitjà. El curs té una durada de 30 hores, que es repartiran entre els dies 20, 21, 22, 27, 28, 29 d’octubre i 3, 4, 5 i 10 de novembre.