dijous, 1 d’octubre del 2009

Conveni de col•laboració per al lliurament de tres ambulàncies a Mauritània i Gàmbia

Santa Perpètua de Mogoda. El consistori, la IPA (Internacional Police Association) i Santa Perpètua Solidària han signat un conveni de col·laboració per al lliurament de dues ambulàncies a Mauritània i una a Gàmbia. Els vehicles, una Ford Trànsit, una Fiat Ducato i una Wolkswagen , formaran part d’un comboi d’ajuda que sortirà el 8 de novembre des del port de Barcelona cap el continent africà.
L’acord recull que IPA dóna a l’ONG Santa Perpètua Solidària les ambulàncies que lliurarà a la “Association des Frères Unis” de Bouanzé i al “Group d’Animation pour le développement de Base” de Tachot, tots dos a Mauritània i al centro de salud de Jalangbereh a Gàmbia, en el marc dels projectes de solidaritat i cooperació internacional que en col·laboració amb aquestes entitats desenvolupa en ambdós països.
IPA es compromet a revisar i posar a punt els tres vehicles; equipar-los amb el material de recanvi que es pugui disposar i desplaçar els vehicles fins al seu destí.
Santa Perpètua Solidària es fa càrrec de les despeses de gestió i de tramitar el canvi de nom dels vehicles als països de destí i controlar el bon fi de la donació.
L’Ajuntament de Santa Perpètua atorgarà una subvenció per un import de 12.000 euros a IPA en concepte de transport i per dur a terme les tasques del conveni.
Una de les ambulàncies que formaran part d’aquest comboi estarà exposada aquest dissabte en la plaça de la Vila durant la celebració de la Marxa per la Pau.
L’acord de col·laboració ha estat subscrit per l’alcalde de Santa Perpètua, Manuel Ruiz, el representant d’IPA, Eloy Ariza, i la presidenta de Santa Perpètua Solidària, Lidia Aymerich.