dimarts, 27 d’octubre del 2009

Servei d’autoaprenentatge de català

Ripollet. L’Oficina de Català i les regidories d’Educació i Polítiques d’Igualtat a través del Pla educatiu d’entorn de Ripollet (conveni entre l’Ajuntament de Ripollet amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya) segueixen oferint el servei d’autoaprenentatge a la Biblioteca de Ripollet i a l’Escola d’Adults Jaume Tuset, de dilluns a dimecres.
El servei d’autoaprenentatge s’aderça a totes aquelles persones majors de 18 anys que vulguin aprendre català. Pretén donar eines a totes aquelles persones que volen estudiar català. L’aprenentatge es realitza a través de diferents materials: Internet, CD, llibres, fitxes, DVD... amb el guiatge i supervisió d’una tècnica lingüística.
A més, els dilluns, de 19 h a 21 h, s’imparteix un taller de conversa a l’Escola d’Adults per a persones que tenen un nivell bàsic de català. Per a aquelles persones que tinguin un nivell més alt, també hi ha un altre grup de conversa que es troba cada dimecres, de 19 a 20 h, a la sala infantil de la Biblioteca.