divendres, 2 d’octubre del 2009

Sant cugat col·labora en la cessió de maquinària i instal·lacions en un projecte solidari de l’associació “Totes les mans” per a Montevideo

Sant Cugat del Vallès. L’acord contempla la cessió de maquinària i instal·lacions a la planta envasadora i transformadora de llet de Montevideo amb l’objectiu de proporcionar recursos alimentaris a la zona. El conveni suposa la culminació del projecte de creació del Parc d’Activitats Agropecuàries de Montevideo (PARGO).
El projecte PARGO va néixer amb l'objectiu d'estimular la cria de petits animals per proporcionar carn, llet i ous a les famílies de Montevideo. Davant l'excedent de llet de cabra que es genera arran de la posada en marxa d'aquesta iniciativa, "Totes les Mans" ha cedit, amb el suport de l'Ajuntament, la maquinària i les instal·lacions per fer front a aquest excedent. En el transcurs de l’acte, Susanna Pellicer ha indicat que “aquest projecte s’inscriu en la línia de cooperació i solidaritat internacionals que promou l’Ajuntament. No volem promoure l’assistencialisme, sinó la creació de recursos que permetin que permetin equilibrar les relacions entre el nord i el sud”.