divendres, 23 d’octubre del 2009

L’exposició "Propera estació:ciutadania" presenta la realitat del moviment migratori a través d’històries quotidianes

Santa Perpètua de Mogoda. La diversitat social i la immigració a Santa Perpètua es el tema de l’exposició "Propera estació: ciutadania", produïda per la Regidoria de Nova Ciutadania de l’Ajuntament de Santa Perpètua.
La mostra es pot visitar a La Promotora (carrer de Pablo Picasso 22) fins el proper 28 d’octubre, i posteriorment realitzarà un recorregut pels centres cívics i els centres educatius del municipi. L’exposició va acompanyada del documental "Entre Comillas", gravat al barri de Can Folguera i que recull les històries migratòries del veïnat.
L’objectiu de la mostra és aconseguir que els joves reflexionin sobre la diversitat social perpetuenca. La mostra apropa les realitats dels moviments migratoris viscuts a Santa Perpètua a través d’històries quotidianes.
El nexe d’unió és la frase publicitària que la promotora d’habitatges del parc residencial Comillas va fer servir als anys 70: Un lloc on val la pena viure. El disseny de la mostra està basat en una estació de tren.
La regidora de Nova Ciutadania, Carmen Garrido, ha explicat que l’exposició forma part de la campanya de convivència que s’ha posat en marxa dins del marc del programa de millora de Can Folguera subvencionat per la Llei de Barris.