dilluns, 26 d’octubre del 2009

XIIIa Marxa de la Solidaritat

Sant Quirze del Vallès. A les nou del matí els participants van sortit de la Plaça Anselm Clavé de Sabadell en direcció a Sant Quirze del Vallès.
Més d’un centenar de persones han participat en aquesta tretzena caminada per la solidaritat que en el seu recorregut han passat per algunes de les masies més conegudes de Sant Quirze com Can Ponsic, Can Camps o Can Vinyals.
Durant el transcurs del recorregut, els participants també han passat pel camí dels monjos en direcció a Can Barata, camins plens de grans bassals deguts a les pluges d’aquesta setmana, que han dificultat el pas, i pel Parc de les Morisques.
Per finalitzar la caminada s'ha fet una parada molt interessant al Castell de Can Feu, on tots el participants han pogut gaudir d’una interessant visita guiada al castell-masia construït al 1816.
La XIIIa Marxa de la Solidaritat està organitzada per Mans Unides (Acadèmia Catòlica), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell, la Diputació de Barcelona, Màquines de Cosir Aparicio, Gestoria Maeso, Copisteria Fusté i Vidal Papers.