dilluns, 19 d’octubre del 2009

L’Associació de Comerciants sorteja quatre vals de compra per valor de 200 euros

Castellar del Vallès. L’Associació de Comerciants ha engegat la campanya de tardor-hivern que porta per títol “Comprar a les botigues de l’ACC té premi”, una iniciativa que culminarà els propers dies 7 de novembre i 29 de desembre amb el sorteig de quatre vals de compra per valor de 200 euros.
Per poder tenir opcions de guanyar el sorteig, cada vegada que es faci una compra o es rebi un servei d’un establiment de l’ACC caldrà segellar una butlleta que facilitaran els comerços de l’associació. Un cop s’hagi segellat la totalitat de la butlleta, aquesta s’haurà de dipositar a alguna de les urnes repartides entre els establiments. Cal assenyalar que els compradors que utilitzin bosses reutilitzables obtindran dos segells per cada compra o servei rebut.
Dos dels quatre vals de 200 euros se sortejaran dissabte dia 7 de novembre a les 18 hores, a la cantonada dels carrers de Sant Pere Ullastre i ctra. de Sentmenat. Els altres dos se sortejaran al carrer de Sala Boadella dimarts 29 de desembre a les 12.30 hores. És important tenir en compte que la data límit per segellar i retornar la butlleta serà el dissabte dia 19 de desembre.