dijous, 29 d’octubre de 2009

Les obres de remodelació de l'accés a la urbanització Aire-Sol D començaran la setmana que ve

Castellar del Vallès. La Regidoria de Via Pública iniciarà la setmana que ve els treballs de remodelació de l’accés rodat a la urbanització Aire-Sol D situat a la carretera de Sant Llorenç (B-124).
La intervenció consistirà bàsicament a rebaixar el carril de baixada de l’avinguda de l’Airesol, suavitzant el pendent del tram que connecta fins a la carretera. D’aquesta manera, s’evitarà que els vehicles freguin el paviment amb la seva part davantera.
El regidor de Via Pública, Aleix Canalís, ha explicat que la reforma permetrà “millorar la visibilitat dels conductors a la sortida a la carretera”. Segons assenyala, amb aquesta actuació “es satisfà una vella reivindicació del veïnat de l’Aire-Sol D i del Balcó per a la millora de la seguretat viària en aquest accés”.
Mentre durin les obres, el carril d’entrada i sortida de la urbanització es reduirà a una amplada de 3,50 metres d’amplada i el trànsit estarà regulat amb dos semàfors portàtils. D’altra banda, la parada de bus de l’avinguda de l’Aire-Sol desplaçarà uns 50 metres la seva ubicació.
Les obres de remodelació de l’accés a la urbanització Aire-Sol D aniran a càrrec de l’empresa Moix Serveis i Obres SL i tindran un cost de 110.000 euros, IVA inclòs, que finançaran al 50% l’Ajuntament i el Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya. Si es compleixen els terminis previstos, les obres finalitzaran el mes de febrer de 2010.