dijous, 1 d’octubre del 2009

Els comerciants de Palau promocionen els seus productes en la 28ena Fira Palau

Palau-solità i Plegamans. Els propers dies 2,3 i 4 d’octubre, el municipi serà l’escenari de la 28a Fira Palau. Un esdeveniment que organitza l’Associació de comerciants i que compta amb el patrocini de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.
Prop de 100 comerciants del municipi vendran i exposaran els seus productes durant tres dies. Enguany, l’edició de la fira ve marcada per el context de crisi que viu el país. Per aquest motiu, el President de l’Associació de comerciants, Àngel Marsal, ha explicat que han demanat al comerç local que en temps de crisi, faci un pas endavant i presenti els seus productes amb ofertes. “Només així podrem de ser competitius per fer front a la crisi” apuntava Marsal.
Al llarg del cap de setmana, prop de 100 estants estaran repartits en més de 24.000m2 que ocupen els 4 pavellons. Hi seran presents comerços de la vila, entitats locals i l’Ajuntament. També hi haurà un pavelló dedicat a la 13a Mostra Gastronòmica i a les diverses activitats organitzades.
Al llarg de tot el cap de setmana s’han programat més d’una trentena d’activitats adreçades a tots els públics. Una exposició de motos clàssiques, un globus aerostàtic, activitats infantils, representacions teatrals o un curset de sardanes.