divendres, 26 de juny del 2009

Acte de recolzament al Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010

Montcada i Reixac. El regidor d’Esports Juan Parra s'ha reunit amb representants dels 57 municipis de la província de Barcelona que han firmat el conveni de col·laboració amb el Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010 en un acte que va servir per visualitzar el recolzament unànime de les administracions locals de Barcelona a l’esdeveniment esportiu.
A l’acte, celebrat al Palauet Albéniz, van assistir, entre altres, l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, el president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué, el president del Comitè Executiu de Barcelona 2010, Pere Alcober y el president de la Federació Catalana d’Atletisme, Romà Cuyàs.
El Campionat d'Europa d'Atletisme BCN 2010 es celebrarà a la capital catalana del 26 de juliol a l'1 d'agost de 2010. L'Ajuntament de Montcada i Reixac s'ha adherit a aquesta iniciativa que contempla entre els seus objectius promocionar l'atletisme a tota la província. Les propostes del departament de promoció del campionat inclouen la col·locació d'informació en diferents suports per la ciutat, la presència en les activitats atlètiques que organitzin el municipi o els clubs de la ciutat, la inserció de notícies en els mitjans de comunicació locals i la participació en activitats diverses.
Durant l’acte s’ha presentat oficialment el nou vídeo promocional de Barcelona 2010.