dimarts, 23 de juny del 2009

Homenantge als campions de l'Handbol Sant Quirze

Sant Quirze del Vallès. Dissabte per la nit es va celebrar el sopar de cloenda de la temporada 2008-09, a la pista exterior del Poliesportiu. L’acte va congregar tres-centes persones que desprès de gaudir del sopar van assistir a la festa de comiat de la temporada.
Van assistir l’Alcaldessa, Montserrat Mundi, el primer tinent d’alcalde, Antoni Rebolleda, els regidors, Jordi Vidal, Josep Lluís Sagredo i Anna Canes, així com Alex Bueno, directiu de la Federació Catalana.
El president del club, Jaume Solé, en el seu parlament va instar a superar la crisi, amb treball, imaginació i optimisme, va emplaçar al primer equip a lluitar per l’ascens a 1ª Nacional, va mostrar la satisfacció de tots per l’inici de les obres dels nous vestidors, i va donar pas als esportistes premiats pel Club.
El moment culminant de la Festa, va estar va ser el sentit homenatge als Campions d’Espanya del 1959. Enmig dels aplaudiments de tots els presents, els veterans jugadors van pujar a l’escenari on els esperaven les autoritats i els millors jugadors i companys de tots els equips. Ja a dalt, van rebre diferents regals com a recordatori de la seva gesta de fa cinquanta anys.
Aquests van ser els herois del 1959: Josep Gomariz, Josep Llos, Jesús García, Josep Sos, Jordi Ribas, Pere Marsol, Ramon Parra, Francisco Andrés, Lluís Miralles, Frederic Folch, Antoni Ferrer, Ramon Ollé i Valentí Vidal. Els entrenadors Quirze Farré i Martin Berenguera. En Mateu Chuecos, delegat, i els directius Antonio García i Miquel Torres van ser els responsables de l’expedició catalana a terres murcianes.