dimarts, 30 de juny del 2009

La Festa Major de Barberà arriba amb un programa variat i per a tots els públics

Barberà del Vallès. La Festa Major, que se celebrarà del 3 al 6 de juliol, omplirà els carrers de la ciutat d’actuacions musicals, espectacles teatrals, esdeveniments esportius, espais per als més petits i multitud d’activitats més.
Espais com el Parc Central del Vallès, el Complex Esportiu Can Llobet, i diverses places de la ciutat, esdevindran alguns dels escenaris que acolliran un programa preparat i orientat a tots els col·lectius de la ciutat.
El pregó, un dels plats forts de les festes, el farà l’actor Carlos Latre, reconegut imitador i humorista televisiu que pujarà al balcó del consistori per oferir a tots els barberencs i barberenques l’ampli ventall de personatges i veus més conegudes. Divendres, tot just després del pregó podran veure l’espectacle Festival de les Arts de la Companyia Ton i Ton, un muntatge de foc i circ al carrer que es realitzarà a la mateixa plaça de la Vila.
Un altre dels espectacles que més expectació provoca sempre a tots els ciutadans i ciutadanes és el concert de la nit de diumenge. Enguany , i després de l’èxit de convocatòria de l’any passat (més de 15.000 persones), l’Ajuntament de Barberà del Vallès i Cadena Dial Barcelona han volgut incloure a la programació de Festa Major el concert El Dia de Dial 2009. El Parc Central del Vallès reunirà els artistes de major actualitat del pop castellà i català: Conchita, Gloria Trevi, Manuel Carrasco, Pastora Soler, Efecto Mariposa, Kiko & Shara, Melocos, Vega, Rojas, Maikel de la Riva, Bnk, Inma Serrano, Ha-ash, Carlos Vila, Els convidats, Filippo Landini i Miquel Abras.
El concert del rei del bolero Moncho; els espectacles de titelles per als més petits; les havaneres i el rom cremat de Els Pirates; o els diferents esdeveniments esportius; són altres de les activitats previstes dins del ampli programa de Festa Major de 2009, quatre dies per fer del carrer un lloc de trobada entre tots els veïns i veïnes de Barberà del Vallès.

+ Informació