Castellar del Vallès. El cuiner Lluís Calsina, del restaurant Mas Umbert, de Sant Feliu del Racó, elaborarà el proper dimecres, 17 de juny, algunes de les seves receptes al Mercat municipal. Serà a la segona de les sessions de cuina que porten per títol "Cuina del Mercat", una iniciativa de dinamització comercial per facilitar als assistents receptes de cuina de la mà de cuiners reconeguts del municipi i de la comarca.
La demostració gastronòmica tindrà lloc a partir de les 18.30 hores a l’interior del Mercat, mitjançant la instal·lació d’una cuina mòbil a l’interior de l’equipament. La propera sessió de cuina se celebrarà el dia 1 de juliol, i anirà a càrrec d’Emma Capdevila, del restaurant Can Brossa, de Sant Llorenç Savall. El cuiner Carles Calsina, del restaurant Garbí, va ser l’encarregat d’inaugurar el cicle el passat 10 de juny.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada