divendres, 12 de juny del 2009

Jordi Vidal: “...la qualitat i satisfacció que la ciutadana es mereixen”

Sant Quirze del Vallès. Ja han començat sis dels onze projectes gestionats pel Programa de Gestió de les Inversions en el marc FEIL.
Jordi Vidal , regidor del Programa de Gestió de les Inversions, ha manifestat “que la totalitat dels onze projectes finalitzaran abans del desembre i amb la qualitat i satisfacció ciutadana que es mereixen.” Amb l’acte de replanteig d’aquest dos projectes comença les obres de pavimentació de la pista poliesportiva de les Fonts i l’arranjament del pavès de la Biblioteca Municipal.
Segons ha manifestat el regidor “aquestes dues actuacions se sumen a les ja iniciades, com ara la façana de la Patronal, la rampa del poliesportiu, els nous accessos dins el cementiri i l’actuació al torrent de Vallcorba. D’aquestes i altres actuacions que s’iniciaran en qüestió de dies, de manera que resolem els onze projectes abans del desembre i amb la qualitat i satisfacció ciutadana que es mereixen.”
En relació a la resta d’actuacions el regidor,Jordi Vidal, ens ha volgut avançar que la propera setmana esta convocada una reunió amb els veïns del carrer de Pintor Vila Puig, per explicar-los les actuacions de millora que es faran al carrer i que esta previst que comencin el proper 29 de juny i finalitzin els primers dies de setembre, amb l’asfaltat del carrer i altres millores. Un altre actuació prevista és la millora del carrer Josep Mitats els propers dies.
Des de el Programa de Gestió de les Inversions, es té molt en compte la informació a tots els veïns dels carrers de les afectacions per aquestes actuacions. Per això, durant aquest dies es convoran reunions amb tots els veïns dels carrer afectats informant amb detall de totes les incidències i afectacions.