divendres, 19 de juny del 2009

Sabadell condemna l’atemptat terrorista que ha mort l’inspector Eduard Puelles amb una concentració silenciosa a la plaça de Sant Roc

Sabadell. El consistori ha condemnat l’atemptat que ha tingut lloc a Arrigorriaga, a Biscaia, i que ha causat la mort de l’inspector de la Policia Nacional Eduardo Puelles, de 49 anys. Representants municipals i ciutadans han condemnat, a les 12 del migdia, l’atemptat amb un minut de silenci a la plaça de Sant Roc. D’aquesta manera, el consistori vol lamentar aquest acte terrorista i expressar el condol a la família d’Eduardo Puelles. En l’acte hi ha estat present l’alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, i representants de tots els grups municipals amb representació al consistori, així com ciutadans i ciutadanes que s’han afegit espontàniament a aquesta acció de repulsa al terrorisme.
L’alcalde ha mostrat el seu rebuig i condemna per aquest atemptat i ha assenyalat que Sabadell ha tornat a sortir al carrer per dir que vol la vida i la pau com a elements protagonistes de la societat. Bustos ha afegit que “feia molt de temps que no havíem de sortir al carrer per reivindicar el dret a la llibertat i a la vida. Malauradament, aquest matí hem de tornar a compartir el dolor amb la seva família, companys i poble basc que es troben amb el terror d’aquest atemptat”.
Aquest atemptat omple de nou a la societat de dolor, però també ha de servir per afavorir que totes les forces polítiques treballin en la lluita antiterrorista.