dijous, 25 de juny del 2009

La renovada plaça de Catalunya s’estrena diumenge amb diverses activitats familiars i esportives

Castellar del Vallès. La plaça de Catalunya serà l’escenari diumenge, 28 de juny, d’un seguit d’activitats familiars i esportives per celebrar l’estrena de les diferents reformes que s’hi han dut a terme els últims mesos.
El Club Bàsquet Castellar ha organitzat una exhibició de bàsquet 3x3, que tindrà lloc de 9 a 12 hores a la nova pista poliesportiva que s’ha construït a la plataforma inferior de la plaça, entre la graderia i la ronda de Llevant. La nova pista, de 20x40 metres de superfície, pavimentada amb formigó i pintada d’acord amb les mides reglamentàries de bàsquet i futbol sala, comptarà des del proper cap de setmana amb quatre cistelles de bàsquet, així com també amb dues porteries de futbol sala.
Aquest mateix espai acollirà a partir de les 17 hores un torneig de futbol sala 3x3, organitzat pel Club Futbol Sala Atlètic Almendra. El torneig, que finalitzarà a les 21 hores, preveu la participació d’un màxim de 10 equips formats per 4 jugadors cadascun, que hauran d’inscriure’s, pagant 40 euros, trucant al telèfon 654 13 84 32.
Una altra de les activitats previstes a la plaça de Catalunya pel proper diumenge és l’espectacle familiar que porta per títol "Quina barra!" i que anirà a càrrec d’Always Drinking Marching band. A l’espectacle, que començarà a les 18.30 hores, hi participaran un clown i una banda de jazz formada per trompeta, trombó, saxofon, sousàfon, banjo, caixa, bombo i plats. "Quina barra!" és un espectacle itinerant de petit format que portarà grans dosis de música i humor.