dimecres, 3 de juny del 2009

L’alcalde subratlla el valor de les Aules d’Extensió Universitària per a la gent gran a l’acte de cloenda del curs 2008-2009

Sant Cugat del Vallès. L’alcalde, Lluís Recoder, ha presidit, al Teatre-Auditori Sant Cugat, la darrera sessió de les Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran del curs 2008-2009. A l’acte, també ha participat el president d’aquesta entitat, Pere Narbona. Al llarg de la seva intervenció, l’alcalde ha indicat que “hi ha una cosa molt bona que ha estat protagonitzada per vostès al llarg d’aquest curs i d’altres: durant aquests anys, s’han fet més savis. Poder assistir a aquestes aules és un privilegi”.
La darrera sessió va consistir en un concert de jazz explicatiu de la Locomotora Negra. El fundador i director de la banda, Ricard Gili, va oferir als assistents una classe magistral sobre l'evolució del jazz des de les Big Bands dels anys 40 fins a l'actualitat, exemplificant-ho amb la música de la Locomotora Negra, que va interpretar una peça de cada època.
Al llarg d’aquest curs, les Aules d’Extensió Universitària han completat dos cicles: un dedicat a les infraestructures del país i un altre sobre les cultures grega i romana. És previst que un dels temes del curs vinent sigui la sortida de la crisi econòmica actual.