dimecres, 10 de juny del 2009

Arriben a la recta final les obres dels carrers del Centre que van començar a l’abril

Sabadell. Les obres de millora de les voreres d’alguns carrers del Centre de Sabadell finançades pel Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL) arriben a la fase final. És el cas del primer carrer que es van començar a reformar a finals d’abril, el de Lacy, entre els de Narcís Giralt i Turull. La pavimentació d’aquest carrer es farà divendres. Dissabte està previst pintar i diumenge podrà obrir-se al trànsit.
Un altre carrer on van començar les obres a l’abril és el de Sant Oleguer, que actualment està tallat entre els carrers de Lacy i Bosch i Cardellach. En els propers dies, el tall s’ampliarà fins al carrer de Fèlix Amat. Al carrer de Sant Oleguer s’estan fent els treballs de connexions dels serveis.
Unes altres millores que també es va engegar el 21 d’abril van ser les de l’ampliació de voreres del carrer de l’Espirall, entre els carrers de Ferran Casablancas i la carretera de Barcelona. Precisament demà dijous s’asfaltarà el tram del carrer de l’Espirall comprès entre els carrers de Ferran Casablancas i de Portugal entre les 9.30h fins a última hora del dia. Per aquest motiu es produiran talls i restriccions al carrer de Ferran Casablancas, des del carrer d’Horta Novella. L’accés a Casablancas, des del carrer d’Horta Novella fins el carrer d’Avellaneda, estarà restringit. Només hi podran accedir els veïns del carrer.
A més, el carrer de Ferran Casablancas, des del carrer d’Avellaneda estarà restringit per tothom, inclosos els veïns del carrer. L’itinerari alternatiu es podrà realitzar pel carrer del Sol o per la Rambla. Un tram del carrer Espirall, comprès entre els carrers de Ferran Casablancas i Sant Pau, aquesta setmana ja s’ha obert al trànsit.
La plaça del Pi-pi, entre els carrers Les Valls, Calderon i Gràcia, és un altre dels espais del Centre que s’està millorant amb el finançament del FEIL. Amb aquesta obra s’està ampliant aquest espai per al pas dels vianants i es vol donar protagonisme als dos pins que presideixen la plaça amb una nova il·luminació i a la font, que s’està remodelant.