dimarts, 16 de juny del 2009

El 30 Nits arriba a la desena edició amb més de 40 propostes culturals

Sabadell. Del 29 de juny al 27 de juliol la ciutat viurà la desena edició del 30 Nits amb la participació, entre molts altres, de Cañizares, Los Galindos, Carles Flavià, Dies de Dansa, Gospel, Sabadell Ensemble i 08001.
Tal i com ha indicat el regidor de cultura, Lluís Monge: “Deu anys significa consolidació, tradició i al creació d’expectatives a la ciutat. En la programació hi ha de tot i força però sempre amb el principi de qualitat”. El regidor ha fet esment d’una programació de fort contingut sabadellenc però que “no deixa al marge la nova realitat de la diversitat cultural de nous ciutadans”.
També ha tingut unes paraules d’agraïment a totes les entitats i empreses de la ciutat que “tot i els temps actuals, han participat activament en el cicle. Perquè es tracta d’empreses que no estan a Sabadell sinó que són de Sabadell i ho demostren amb la seva actitud compromesa a favor de la cultura”.
Les principals novetats d’aquesta desena edició són: d’una banda, l’ampliació dels espais a l’aire lliure amb la Bassa i el Casal Pere Quart i, d’una altra, una nova oferta adreçada als joves: EMBASSA’T - Festival Independent del Vallès de música independent, organitzat per Sabadell Sona Jove. En aquest sentit, la regidora de joventut, Marta Farrés ha destacat que: “Es tracta d’una plataforma de difusió de la música en directe que esperem que signifiqui un arrelament en els hàbits musicals de a joventut sabadellenca. Es tracta d’una proposta popular, moderna i independent amb grups locals, nacionals i internacionals, que està oberta a tothom”.
La inauguració del cicle serà el proper dilluns, 29 de juny, a les 10 del vespre, al pati del Castell de Can Feu, on Juan Manuel Cañizares presentarà l’espectacle "Origen flamenco". Es tracta del guitarrista sabadellenc de més projecció i considerat un gran creador sense fronteres de gènere i amb absolut mestratge en tots els àmbits.


Més informació