dimarts, 16 de juny del 2009

Es descobreix la placa commemorativa del 150è aniversari de Caixa Sabadell

Sabadell. Albert Martínez Olmo, director d’oficina de Caixa Sabadell a Barcelona, ha estat la persona escollida per a descobrir la Placa amb què l’entitat deixarà constància de la commemoració del seu 150è aniversari. L’acte, de caire privat i celebrat aquesta tarda al Pati Turull de la Seu Central, ha estat, tal i com es pot llegir en la inscripció de la placa, un “homenatge a totes les persones que han fet possible 150 anys de compromís financer i social” i ha comptat amb la participació d’un nodrit grup de representants d’empleats així com de les institucions que han format part de Caixa Sabadell.
La peça, que s’ha ubicat en el mateix espai on ara fa 75 anys la institució va descobrir dues plaques, està construïda en ferro, marbre i vidre. Aquests tres elements són al·lusius al modernisme, un tret comú molt característic dels edificis històrics de l’entitat i del segle i mig que ha complert Caixa Sabadell.
La descoberta de la placa és un dels darrers actes de celebració del 150è aniversari de Caixa Sabadell. Segons Salvador Soley i Junoy, president de l’entitat, “hem volgut destacar el paper fonamental de l'equip humà en la consecució dels èxits viscuts per l'entitat al llarg d'aquests anys, i per aquesta volíem que fos un empleat el protagonista que passarà a la història per haver protagonitzat la descoberta de la placa commemorativa”.