dijous, 4 de juny del 2009

L’escorxador celebra el seu primer aniversari

Palau-solità i Plegamans. El proper dissabte dia 6 de juny, l’espai jove l’Escorxador celebra el seu primer aniversari. Actuacions diverses, un sopar i un ball de gala serviran per celebrar l’aniversari d’un espai que ha esdevingut el punt de trobada entre els joves de Palau. Els actes començaran a els 18h de dissabte amb actuacions del circ amb Vola qui vol. Una companyia que organitzarà un cercavila que recorrerà els diferents carrers i places de la vila. Així, és previst que s’inicií a les 18h a la Plaça de Ca l’Estruch, passant a les 19h per la Plaça 11 de setembre i a les 20h a la Plaça de la Sardana.
Ja de cara al vespre, l’Espai Jove l’Escorxador serà el punt de trobada pels joves que vulguin participar al “Sopar de Traje”. Això si, cadascú haurà de portar el seu sopar. Les activitats finalitzaran a les 23h amb un Balla de Gala. Els participants s’hauran de vestir amb les millors gales, recollir la seva parella i intentar convertir-se en el rei i la reina de l’Escorxador.

A més, l’Escorxador torna a obrir les sales d’estudi en horari nocturn, de 21h a 01h; un servei que es mantindrà fins al 9 de juliol. Es tracta del segon cop que s’ofereix aquest servei, després de la primera experiència que va tenir lloc durant el gener i el febrer passats. I és que amb aquest servei es proporciona un espai idoni per a l’estudi per a tots aquells estudiants que prefereixen fer aquesta tasca en un lloc tranquil i adaptat, ja sigui per tenir dificultats de concentrar-se a casa, per poder fer treballs o estudiar en grup o per altres raons. Així, els estudiants palauencs ja no hauran de desplaçar-se fins a d’altres municipis o centres universitaris per tal d’estudiar fora de casa. Els període actual en què les sales d’estudi estan obertes a la nit s’ha escollit per coincidir amb els exàmens finals de secundària, la prova d’accés a la universitat (selectivitat) i els torns d’exàmens de les universitats.