dijous, 11 de juny del 2009

Sant Quirze celebra la 9a Mostra Gastronòmica aquest cap de setmana

Sant Quirze del Vallès. Els propers dies 12 i 13 de juny els exteriors de la Masia Can Feliu acolliran la novena edició de la Mostra Gastronòmica. Una oportunitat única per conèixer l’oferta culinària dels restauradors i comerços dedicats a la gastronomia i el seu entorn.
Els actes s’iniciaran dijous dia 11 amb un tast de vins i caves i l’actuació musical del grup Sinensayo. La sessió començarà a les 19.30h i el preu és de 6 €. La iniciativa es complementa amb l’exposició “Aprèn a consumir amb responsabilitat”, que des del dia 8 i fins al 14 es pot visitar a la Masia Can Feliu.
Les degustacions gastronòmiques tindran lloc divendres dia 12 i dissabte 13, de 20 a 24h. Els dos dies hi haurà actuació musical, a càrrec del grup Sinensayo i del grup Dr. Five, respectivament. Els restauradors participants enguany són: Avui no cuino, Bar La Masia, Cafè Mestral, El Niu del Mussol, Lòssum-Espai Gastronòmic, Pastisseria Mix, Pastisseria Pousa i servei de begudes a càrrec de Tramontana. Hi haurà vins i caves Puig Munts, Lòssum drinks-Mont Ferrant, Bodegues Marcet i Caves Naveran.
Segons que ha manifestat la tinent d’Alcaldia de Promoció Econòmica, Àngels Ponsa, “es tracta d’un dels esdeveniments més rellevants de l’any, donada l’elevada participació i la qualitat de les degustacions presentades. És una oportunitat única perquè els restauradors es donin a conèixer arreu i perquè el nom de Sant Quirze arribi a tota la comarca. Esperem comptar amb l’èxit habitual”.
L’alcaldessa, Montserrat Mundi, també ha agraït als restauradors la seva participació i ha convidat tothom a assistir-hi: “és un acte que la ciutadania hauria de viure amb entusiasme, doncs els exteriors de Can Feliu esdevenen durant dues nits el centre neuràlgic de la vida participativa, associativa, social i culinària del poble. Convido tothom, de Sant Quirze, de la comarca i rodalies, a venir i degustar el que els nostres cuiners saben fer”.
La venda anticipada de tiquets serà als restaurants participants i a determinats comerços del municipi.
El preu dels tiquets és de 6 € per a la degustació, 3 € per als postres, 4 € vins i caves (inclou una copa de vidre i 3 tast de vins o cava) i 1 € la beguda o cafè.