dilluns, 29 de juny del 2009

La desena edició del 30 Nits s’inaugura aquesta nit amb l’actuació de Juan Manuel Cañizares

Sabadell. L’Amfiteatre Caixa Sabadell serà dimarts, 30 juny, escenari de l’actuació de Marcel Sol, a càrrec de Marcel Gross. Aquest pallasso de consolidada trajectòria actuarà a l’equipament sabadellenc a partir de 2/4 de 8 del vespre, en un espectacle organitzat per l’Obra Social Caixa Sabadell.
Fa divuit anys que Marcel Gros va encetar la carrera de pallasso en solitari i des d'aleshores no només ha aconseguit fer petar de riure infants i adults, sinó que s'ha convertit en un personatge entranyable i en un showman de primera. A Marcel Sol ens retrobem amb la seva sensibilitat i innocència i el veiem jugar amb la música, la màgia i el mim. Com ha quedat demostrat si resseguim els títols d'alguns dels seus espectacles, Gros és fenomenal, un pallasso de cap a peus que no té cap problema a mostrar-se meravellosament boig. Darrere el nas vermell i els ulls de murri hi ha un artista que té un respecte infinit per la intel·ligència del públic.
Gros impregna de personalitat els seus espectacles i els fa vius i actuals. Manté i provoca una estreta comunicació amb el públic, tingui l'edat que tingui. Durant força anys va treballar com a empleat de banca, mentre feia els primers passos escènics amb els de Teatre Mòbil i El Setrill. La renúncia a la feina estable per abraçar de ple la professió de pallasso devia agafar més d'un desprevingut. En una entrevista a puntvalles.com explica que, a la seva mare, li va dir: "No et preocupis que continuo treballant amb 'trajo' i corbata, el que passa és que el 'trajo' em va gros".