dimecres, 3 de juny del 2009

La temporada d’estiu 2009 arriba a les piscines municipals amb cursets, activitats i campus poliesportius

Sabadell. Les piscines municipals enceten la temporada d’estiu 2009 oferint tot un seguit d’activitats poliesportives i lúdiques.
Al Parc Recreatiu La Bassa, la Temporada d’Estiu 2009 començarà el proper dissabte, 6 de juny, jornada durant la qual l’entrada serà gratuïta amb motiu de la Diada de l’Esport, i finalitzarà el 30 d’agost. Durant aquests tres mesos, la Bassa obrirà les portes de les seves instal·lacions entre les 10 del matí i 2/4 de 8 del vespre, oferint diferents abonaments i descomptes, i oferirà diverses activitats poliesportives.
Durant l’estiu, els sabadellencs també podran gaudir de les diverses piscines municipals que hi ha a l’aire lliure, les de Cal Marcet, Ca n’Oriac, Olímpia i Campoamor, que obriran les portes entre el 19 de juny i el 7 de setembre entre les 11 del matí i 2/4 de 8 del vespre, tot i que els caps de setmana i festius es posaran en marxa una hora abans.
Per tal de gaudir tant del Parc Recreatiu La Bassa com de les diferents piscines municipals, els sabadellencs podran beneficiar-se de diferents abonaments individuals o familiars, a més de diversos descomptes. En el cas de la Bassa, l’abonament individual per a tota la temporada costarà 51 euros i el familiar 11 euros, mentre que, per a la resta de les piscines, aquests abonaments seran de 34 i 68 euros respectivament. En tots dos espais, però, els usuaris també es podran beneficiar d’altres tipus de descompte, ja sigui per grups o per edat, tant per als menors de 15 anys com per als pensionistes.
Les piscines municipals i la Bassa ofereixen també durant la temporada d’estiu activitats aquàtiques i esportives. A Campoamor, l’Olímpia, Cal Marcet, Ca n’Oriac i les piscines Joan Serra es fan cursos de natació entre el dilluns 29 de juny i el divendres 24 de juliol. Es tracta de cursos preinfantils (3 a 5 anys), infantils (6 a 15 anys) i adults (16 a 65 anys). En total, entre tots els equipaments, s’ofereixen més de 550 places.
D’altra banda, el Parc Recreatiu la Bassa i el Complex Poliesportiu Sabadell Sud ofereixen els campus poliesportius dirigits a infants d’entre 6 i 9 anys, i d’entre 10 i 15 anys. Tots els grups són quinzenals i es pot fer extensible a dos quinzenes. El nombre de places ofertes d’aquests campus és de 168.
Les activitats que es realitzen a aquest campus són jocs d’equip, jocs recreatius, activitats a la natura, tallers i activitats aquàtiques.
El període de preinscripció per participar al campus i als cursets és del 15 al 18 de juny i es pot presentar la sol·licitud a les piscines municipals i a les oficines d’atenció ciutadana. Una vegada tancat el període de preinscripció, es farà el sorteig públic de les places, que tindrà lloc el dia 19 de juny, a les 12, a la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sabadell. El dia 23 de juny es penjarà el llistat d’admesos i s’obrirà el període prorrogat d’inscripcions.