divendres, 19 de juny del 2009

L’alcalde de terrassa expressa el seu condol per la mort de vicenç ferrer

Terrassa. L’alcalde de Terrassa, Pere Navarro, ha expressat el seu condol per la mort de Vicenç Ferrer, mort aquesta aquesta matinada a la seva casa d'Anantapur (India). Ferrer, de 89 anys d'edat, deixa enrere una llarga trajectòria dedicada a ajudar els més desfavorits, des que l'any 1944 decidís fer un canvi en la seva vida i fer-se jesuïta. Ferrer va treballar a l'Índia des dels anys cinquanta amb l'objectiu d'ajudar les persones més pobres d’una de les regions més desfavorides del país. El 1968, va crear la fundació que porta el seu nom.
Per a l'alcalde de Terrassa, Vicenç Ferrer "personificava l'esperit solidari. Valoro molt la seva gran capacitat d'estimar i ajudar els més desfavorits. És necessari que continuï un treball que ha servit per ajudar a més de 2 milions de persones a la Índia. És un model i exemple a seguir per a tots nosaltres ".
Terrassa compta amb una delegació de la Fundació Vicenç Ferrer i ha mantingut una relació especial amb el seu fundador, qui va visitar la ciutat en més d'una ocasió per agrair la col·laboració ciutadana. Actualment, la ciutat aporta 1.300 padrins a la fundació, és a dir, persones que fan aportacions econòmiques regulars per a contribuir al finançament dels projectes de l’entitat.