dimarts, 9 de juny del 2009

L’alcalde de Sabadell felicita el Centre d’Esports Sabadell per la gran temporada que han fet

Sabadell. Aquesta tarda, els jugadors i els tècnics arlequinats han visitat el Saló de Plens de la ciutat, on han rebut el suport i el reconeixement de l’alcalde. Després, els jugadors, l’entrenador i el president han sortit al balcó de l’Ajuntament per saludar les desenes d’aficionats que s’han donat cita a la plaça de Sant Roc. Tots els jugadors han agraït l’enorme suport de l’afició durant tot l’any. L’entrenador del primer equip, Ramon Moya, ha dit que “sou els aficionats els què porteu la samarreta del vostre equip a tot arreu, els què heu recolzat l’equip en tot moment. Continueu així i retornareu l’equip a 2a Divisió A”.
L’alcalde ja va compartir amb els jugadors les il·lusions de jugar els play-off d’ascens, justament quan va acabar la temporada.
El C. E. Sabadell va disputar dissabte passat el partit de tornada de la 2a eliminatòria de la fase d’ascens a 2a Divisió A contra el Real Unión de Irún. Tot i quedar eliminat per un empat a 1 en aquest partit, el balanç de la temporada ha estat més que positiu i, és per això, que la s’ha fet aquesta recepció als jugadors, els directius i els tècnics per la feina feta.