dimarts, 9 de juny del 2009

Èxit en la celebració del Dia del Medi Ambient

Ripollet. Un centenar de persones van aplegar-se el passat divendres, 5 de juny, a la Casa Natura de Ripollet, per celebrar el dia del Medi Ambient. Malgrat el temps inestable, la festa es va poder celebrar amb normalitat. Grans i petits van gaudir d'una tarda plena d'activitats i sorpreses: tallers, jocs, barrets per tothom, berenar, contes, cercavila... tot això en un marc del jardí de la Casa de Natura.
Aquesta és una de les activitats incloses en l’agenda de primavera de la Casa Natura. Aquesta temporada la programació finalitzarà el dia 20 de juny, amb una visita guiada a l’observatori astronòmic de Sabadell des d’on es podrà contemplar Saturn. Les places per aquesta activitat eren limitades per la capacitat de l'observatori, és per això que van quedar exhaurides de seguida que es va fer pública l’agenda de primavera. Per aquest motiu la Regidoria de Medi Ambient va concertar una segona visita per al dia 18 de juny, de la que també es van esgotar les places al poc temps. Totes aquelles persones que estiguin interessades en la visita un cop exhaurides les places, queden es llista d’espera per si hi hagués alguna baixa o bé per assistir a una tercera visita que, probablement s’organitzarà la propera tardor.
Després d'aquesta visita la Casa de Natura organitzarà, com cada any l'activitat de festa major. Enguany serà un itinerari botànic guiat, que ens portarà per alguns dels exemplars d'arbres més destacables del nostre municipi i que podem trobar en els llibres publicats: "Retalls” i “Caducs, els arbres de Ripollet". Aquesta activitat encara està per ubicar dintre del programa de festa major.
La Regidora de Medi Ambient i Salut Pública, Gemma Edo, vol mostrar el seu agraïment a totes aquelles persones que han participat en les activitats organitzades per la Casa Natura de Ripollet durant aquesta primavera, alhora que us desitja un bon estiu i us anima a participar en les properes activitats que es duran a terme per la festa major i a la propera tardor.