dijous, 25 de juny de 2009

Palau-solità i Plegamans viu un Sant Joan festiu sense incidents

Palau-solità i Plegamans. El municipi va celebrar la revetlla de Sant Joan marcada per l’arribada de la Flama del Canigó que va encendre la tradicional foguera. La nit es va desenvolupar amb total normalitat i no es va produir cap incidència destacable.
Encapçalats pel regidor de Cultura i Festes, Miquel Truyols, una comitiva de quinze persones es van desplaçar fins a Caldes de Montbui per anar a buscar la flama del Canigó. Un cop arribada a Palau-solità i Plegamans va ser l’encarregada d’encendre la foguera de Sant Joan situada a l’esplanada annexa al Pavelló Municipal i que va comptar amb la presència de més de 250 persones. La festa va continuar amb el tradicional ball de la revetlla de Sant Joan a la plaça de Ca l’Estruch.
Es van repartir més de 100 quilos de coca al prop d’un miler de persones que van gaudir de la festa que dóna el tret de sortida a l’estiu. L’orquestra la "Moda" va ser l’encarregada d’amenitzar la vetllada amb cançons conegudes per tots els públics. A la mitja part del ball, la comissió de festes va repartir xocolata desfeta per a tothom.
Cal destacar que la revetlla de Sant Joan es va viure amb molta tranquil·litat durant tota la nit. Des de la regidoria de governació s’informa que no hi va haver cap incident remarcable.