dimecres, 10 de juny del 2009

Cap de setmana farcit d’activitats a la Festa de l’Esport de Palau-solità i Plegamans

Palau-solità i Plegamans. El cap de setmana dels dies 6 i 7 de juny l’esport va conquerir el municipi. La Festa de l’Esport, que ha organitzat la Diputació de Barcelona juntament amb l’Ajuntament i diverses entitats esportives del municipi, “vol promoure l’activitat esportiva com a la millor manera de potenciar la salut i de difondre valors com la solidaritat, la cohesió social i l’esforç personal”, segons explica el regidor d’Esports, Albert Font.
Dissabte al matí es va disputar una melé de petanca entre els membres del Club de Petanca del municipi i els integrants d’ADISPAP. El mateix dissabte al matí tothom qui s’acostés a l’aparcament del pavelló podia participar de manera gratuïta i amb l’ajuda de diversos monitors en l’Espai d’Aventura (amb circuit de karts a pedals, rocòdrom i tir amb arc). Alhora, va coincidir amb la Festa de l’Esport el Campionat de Gimnàstica Rítmica de Barcelona i Comarques, que també es va disputar al Pavelló d’Esports Maria Víctor encara que fos un esdeveniment aliè a la Festa de l’Esport.
Diumenge al matí va ser el torn d’un disputadíssim torneig de futbol sala i de la cloenda de la temporada de les Activitats Esportives Municipals, que va aplegar un bon munt de persones que van omplir les grades del pavelló principal per veure un espectacle ben variat d’actuacions esportives i musicals.