dimarts, 9 de juny del 2009

L’actuació de Pastora, plat fort de la Festa Major de Castellar del Vallès 2009

Castellar del Vallès. El grup barceloní Pastora, format per Dolo Beltrán (veu) i els germans Caïm Riba i Pauet Riba, serà una de les principals atraccion de la Festa Major de Castellar del Vallès 2009, que inclourà també, entre d’altres atractius, les actuacions de Whiskyn’s i de Santi Carulla i els Mustang.
La plaça de la Fàbrica Nova serà l’escenari, el 12 de setembre a partir de les 23 hores, del concert de Pastora inclòs a la gira Remixed. L’actuació combina la música de diferents estils amb l’esperit del carrer, i obté com a resultat una música de caràcter, agradable d’escoltar, de qualitat i molt propera.
Els reusencs Whiskyn’s seran també a Castellar per la Festa Major d’enguany. Després de més de 17 anys ininterromputs als escenaris, vuit discos editats i més de 500 concerts, el grup ha decidit fer una aturada indefinida en la seva carrera. Així, Castellar del Vallès tindrà l’oportunitat d’assistir a un dels concert de la seva gira de comiat. Serà l’11 de setembre, a partir de les 23 hores a la plaça de la Fàbrica Nova.
D’altra banda, el cantant Santi Carulla recordarà algunes de les cançons més destacades del grup Los Mustang en l’actuació que durà a terme diumenge 13 de setembre, a partir de les 22 hores, a la plaça Major.
Entre les actuacions musicals previstes durant la Festa Major 2009 també s’hi troba el concert de la Diada, que la Coral Sant Jordi oferirà l’11 de setembre a l’església de Sant Esteve, a partir de les 19.30 hores.
Fora de l’àmbit estrictament musical, hi haurà espai per a la 1a Trobada de Bastoners del Vallès, que es durà a terme diumenge 13 de setembre. Durant el matí, 14 municipis del Vallès Occidental i del Vallès Oriental realitzaran diverses cercaviles per diferents carrers de Castellar. L’acte compta amb la col·laboració de la Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya.