dijous, 25 de juny del 2009

Dos detinguts en dues actuacions que la Policia Municipal ha portat a terme en les darreres 48 hores

Sabadell. La Policia Municipal de Sabadell ha detingut en les darreres hores dues persones presumptament relacionades amb actes il·legals i incívics. A un dels detinguts se’l relaciona amb un presumpte delicte contra la salut pública per tràfic d’estupefaents i a l’altre amb un de danys intencionats per la crema de contenidors.
La primera detenció es va portar a terme la nit del dimarts 23 al dimecres 24 de juny durant un dels controls polivalents que la Policia Municipal realitza habitualment a la Zona Hermètica. L’arrest es va produir quan, passats 2/4 de 2 de la matinada, una unitat va portar a terme el registre preventiu d’un turisme conduït per un individu de mitjana edat. Durant l’escorcoll, realitzat a la carretera de Bellaterra, els agents van incautar de 16 bossetes d’1 gram de cocaïna cadascuna i més de 2.900 euros en metàl·lic. L’home va ser detingut per un presumpte delicte contra la salut pública i el seu vehicle va ser immobilitzat. Després de la detenció i la instrucció de les diligències inicials per part de la Policia Municipal, l’arrestat va ser presentat a Mossos d’Esquadra per continuar endavant amb els procediments establerts.
D’altra banda, aquesta passada matinada, s’ha arrestat un altre home al carrer de Samuntada, cantonada amb el carrer de Fra Luis de León. L’individu ha estat sorprès cap a 2/4 de 3 de la nit amb un encenedor a la mà i intentant prendre foc a un contenidor situat al lloc. Se sospita que aquesta persona podria estar relacionada amb la crema d’una quinzena de contenidors registrada ahir a la nit a diverses zones de la ciutat, ja que en alguns d’aquests indrets s’ha vist una persona amb actitud sospitosa que coincidia plenament amb la descripció de l’home sorprès. S’ha detingut l’individu per un presumpte delicte de danys intencionats i s’han instruït diligències judicials.