dilluns, 15 de juny del 2009

Més de 1.600 persones gaudeixen de la novena edició de la Mostra Gastronòmica

Sant Quirze del Vallès. Més de 1.600 persones s’han acostat aquest cap de setmana als exteriors de la Masia Can Feliu per gaudir de la novena edició de la Mostra Gastronòmica. Divendres i dissabte ciutadania del municipi i d’arreu de la comarca van acostar-se a aquest espai per gaudir de les diferents propostes culinàries dels restauradors participants: Avui no cuino, bar la Masia, Cafè Mestral, El Niu del Mussol, Lòssum Espai Gastronòmic, Pastisseria Mix, Pastisseria Pousa i servei de begudes a càrrec de Tramontana i vins i caves Puig Munts, Lòssum drinks-Mont Ferrant, Bodegues Marcel i Caves Naveran.
Divendres les consumicions van superar les 8.000 i dissabte les 9.000; unes xifres que denoten la consolidació d’aquesta activitat. Les degustacions gastronòmiques van estar acompanyades d’actuacions musicals els dos dies: el grup Sinensayo i el grup Dr. Five, respectivament. Les activitats organitzades entorn la Mostra, com el tast de vins i caves de dijous dia 11 també van comptar amb una elevada participació. Un centenar de persones van acostar-se a la Masia de Can Barra per degustar, també amb acompanyament musical, de diferents propostes de vins i caves.
Finalment, cal remarcar la bona acceptació de l’exposició “Aprèn a consumir amb responsabilitat”, que del 8 al 14 de juny va mostrar-se a la Masia Can Feliu.