dimecres, 17 de juny del 2009

Aquest dijous comença la viii mostra de turisme juvenil de la Baumann

Terrassa. El consistori, a través del servei de Joventut, organitza entre el 18 de juny i el 31 de juliol la VIII Mostra de Turisme Juvenil de la Baumann. La mostra ofereix informació i recursos sobre destinacions, consells pràctics i tot el que necessiten els joves per organitzar un viatge. La mostra es pot visitar de 10 a 13.30h i de 16.30h a 20h a la Casa Baumann.
Els visitants de la mostra hi trobaran guies turístiques de Catalunya, de la resta de l’Estat i de més de 150 països d’arreu del món, revistes especialitzades i material gràfic divers sobre estudis o feina a l’estranger, camps de treball, etc. A més, hi ha ordinadors per connectar-se a una selecció de webs recomanades per trobar bitllets, allotjament o qualsevol producte turístic.
Complementant la mostra, s’han programat diferents activitats que ja es van fer l’any passat amb èxit: un curs d’iniciació a la fotografia de viatges, un altre d’anglès bàsic per viatjar i un cicle de xerrades amb degustació gastronòmica. Ambdós cursos consten de sis sessions de dues hores cadascuna i s’estan impartint des del passat dia 8.
El cicle de xerrades començarà demà. La primera portarà per títol “Entre Europa i Àsia. Turquia”. Les següents seran:

. 25 de juny: Marxem d’Interrail
. 2 de juliol: El Senegal, l’Àfrica negra
. 9 de juliol: L’Índia, terra de colors
. 16 de juliol: El Japó, tradició i avantguarda

Totes les xerrades tindran lloc a la Casa Baumann a les 19.30h i aniran acompanyades d’una degustació gastronòmica relacionada amb la zona del món que es tracti a la xerrada.