dimecres, 3 de juny del 2009

Gran paper dels estudiants palauencs en el 2n concurs Joves i Conducció

Palau-solità i Plegamans. Els estudiants de secundària de Palau-solità i Plegamans han fet un paper excel·lent amb la seva participació en la segona edició del concurs Joves i Conducció, que organitzen la Fundació RACC, el Servei Català de Trànsit i la revista Secundèria. Aquest concurs té l’objectiu de conscienciar el jovent sobre la necessitat d’evitar els accidents de trànsit.
Tres alumnes de primer d’ESO de l’IES la Marinada van quedar com a finalistes d’entre un total de 700 grups provinents de 137 poblacions (134 de Catalunya i 3 de les Illes Balears). Mar Barrera, Aina Cardoner i Maria Escura es van endur aquest reconeixement gràcies al video d’animació que van presentar per fer reflexionar sobre com l’entorn pot pressionar els joves perquè adoptin actituds temeràries a l’hora de conduir. El video, titulat "LM4", es pot veure junt amb la resta de treballs a la pàgina web del concurs (
www.jovesiconduccio.cat). A més, el jurat va fer una menció especial per a l’IES la Marinada per la quantitat i la qualitat dels treballs presentats. En total, els estudiants de la vila vallesana, tant de l’IES la Marinada com de l’IES Ramon Casas i Carbó, van enviar 20 treballs al concurs, que admetia tres tipus de format: video, relat i fotografia.