dijous, 4 de juny del 2009

Lluís Recoder subratlla el compromís de Sant Cugat amb la cooperació internacional

Sant Cugat del Vallès. L’alcalde, Lluís Recoder, ha presidit, al restaurant Can Ametller, el sopar benèfic celebrat per la fundació privada Doctor Iván Mañero i l’ONG Amic. Els diners recaptats al sopar es destinaran a l’hospital pediàtric i maternal d’Àfia, una zona depauperada de Guinea Bissau. Al sopar, també hi va assistir el president honorífic de la Fundació, Jordi Pujol.
El projecte de l'hospital ja es va presentar a Sant Cugat ara fa un any en un altre sopar benèfic durant el qual es van recaptar diners per posar en marxa la iniciativa. Per ara, les consultes externes ja funcionen, però cal acabar la maternitat i una sala de quiròfans.
En el transcurs del sopar, l’alcalde va indicar que “Sant Cugat és una ciutat solidària. Això vol dir compartir allò que tens i fer caritat vol dir donar allò que et sobra. A Sant Cugat hi ha molta gent que practica la solidaritat activament: tenim moltes ONG implantades a la ciutat, hi ha gent que deixa part del seu temps, dels seus diners i, en el cas de l’Ajuntament, dedica un 1% del seu pressupost municipal a la cooperació internacional”.